Hoteltelnet

info@hoteltelnet.hu Telefonszám: +36-1-2279614
Budapesti szállodák és hotelek listája Wellness szállodák, gyógyszállodák, termál hotelek 4* balatoni wellness szállodák a legjobb áron Forma 1 szálláshelyek Budapest Akciós wellness hotel ajánlatok 3* akciós szállodák listája 4* szállodák, 4* wellness hotelek Magyarországi szállások listája

Hévízi termál szállodák kedvezményes áron

Hévíz fürdőváros a Balaton partján található, Magyarország legismertebb gyógy- és idegenforgalmi központja. A hévízi tó a világ legnagyobb melegvizű tőzegfenekű gyógytava, vize számos megbetegedésre van gyógyító hatással. A 4 csillagos hévízi gyógy- és wellness szállodák egész évben színvonalas vendéglátással várják vendégeiket. Pihenjen Hévízen, válasszon akciós hévízi wellness hétvége ajánlatainkból. Foglalja le hotelszobáját már most a hévízi szállodák egyikében a HotelTelNet ajánlásával.

A közel 4700 állandó lakost számláló város Keszthely közelében, a Balatontól alig 6 km-re, Magyarország legismertebb gyógy- és idegenforgalmi központja. A 44000 négyzetméter vízfelületű tó a világ legnagyobb melegvizű tőzegfenekű gyógytava. A tó vize különféle reumatikus, mozgásszervi, izom és idegrendszeri megbetegedéseket, nőgyógyászati bántalmakat gyógyít. A több tízezer évvel ezelőtt feltört víz jótékony hatását már római korban felismerték, de gyógyfürdővé csak 1795-ben gróf Festetics Györgynek, a terület birtokosának kezdeményezésére alakították. A földesúr fürdőházakat létesített, állandó orvosi felügyeletet biztosított. A 38.5 méter mély tó és a környező égeres parkerdő természetvédelmi terület.

Hévízi szállodák - Wellness hétvége Hévízen:
Hévízi szállodák - Termál és wellness hotelek szállodák Hévízen Wellness hétvége Hévízen a termál és wellness szállodákban. 4 csillagos szállodák Hévízen, Gyógy és termál szállodák a Termál Tó közelében.

Health Spa Resort Hotel Hévíz A szálloda a termáltótól mindössze 500 m-re fekszik, saját gyógyászati részleggel, szépségfarmmal és fitness-wellness szolgáltatásokkal.

NaturMed Hotel Carbona Hévíz A szálloda Hévíz központjában, egy 4,6 hektáros parkban, Európa legnagyobb természetes gyógytavától, a hévízi tótól kb. 500 méter távolságra található.

Thermal Hotel Aqua Hévíz A szálloda a hévízi tó közvetlen közelében (300 méter) található.

Thermal Hotel Hévíz A szálloda a termáltótól mindössze 500 méterre fekszik, saját gyógyászati részleggel, szépségfarmmal és változatos fitness-wellness szolgáltatásokkal.

Szabó Lovas Panzió A lovas panzió csendes, nyugodt környezetben található, pár percnyire a termáltótól.

Hotel Palace Hévíz Olcsó és szép Wellness szálloda Hévízen. Wellness hétvége a Palace szállodában félpanziós csomagajánlattal.

Hotel Lotus Therme Spa Hévíz Mindössze néhány percnyi sétára Európa legnagyobb természetes termálvízű tavától, egy 17 hektáros park közepén található Hévíz egyetlen ötcsillagos wellness és spa szállodája.

Hotel Amira Heviz - Amira Wellness Spa Heviz A mór-arab stílusban épült négycsillagos Amira Boutique Hotel Wellness és Spa Hévíz elegáns villanegyedében, a városközponttól és a hévízi gyógyfürdőtől egyaránt 800 m-re található.

Spa Wellness Hotel Fit Hévíz A wellness szálloda Hévíz központjában található, 300 méterre a hévízi termál tótól.

Hunguest Hotel Helios A felújított Hunguest Hotel Helios *** superior wellness- és gyógyszálloda Hévíz központjában, a világhírű hévízi tótól kb. 500 m-re, egy 45 000 m² területű wellness parkban két épülettel várja kedves vendégeit.

Hunguest Hotel Panoráma A Hunguest Hotel Panoráma *** a világszerte ismert hévízi gyógytó közvetlen közelében, attól mintegy 150 m-re, kellemes környezetben várja a gyógyulni, regenerálódni vágyó vendégeket.

Hunguest Hotel Mirage Az újonnan épült Hunguest Hotel Mirage **** superior Hévízen, a gyógytótól alig pár percre, csendes, nyugodt környezetben várja kikapcsolódni, gyógyulni vágyó vendégeit. A szálloda közvetlen összeköttetésben van a Szent András Kórházzal egy fűtött folyosón keresztül, így a Hotel Mirage **** superior gyógykezelései kombinálhatóak a kórház által nyújtott kezelésekkel. A Hotel Mirage Hévízen exkluzív kialakítású kétágyas szobákkal, wellness szolgáltatások széles kínálatával és gyógyszolgáltatásokkal áll a vendégek rendelkezésére.

Vissza a főoldalra